minden ami a sorozatokkal kapcsolatos

SITE INFO:
szerky: Csillag
email:
@
nyitás: 2005.06.02.
layout:
www.

NAVIGATION:
site
chat
news
gallery
fast links

EXTRA:
vámpírok

SOROZATOK:
psych
supernatural
moonlight
fringe
lost
ncis
buffy the vampire slayer
angel
ghost wishperer
lie to me
chuck
90210
samantha who?
gossip girl
alias
24
veronica mars
heroes
sue thomas fbi
friends
bones
prison break
one tree hill
house md
charmed
grey's anatomy
gilmore girls
7th heaven
what about brian?
floricienta

ELITE CSERÉK:
MÁSIK OLDALAM:

LINK ME:
¤ more

 

 TOP AFFI CSERÉK:
http//,http//,http//http//http//,
http//http//http//http//, http//,
http//http//http//http//http//,
http//
http//http//, http//http//,
http//http//http//http//, http//,
http//http//http//http//http//,
http//http//http//http//http//,
http//http//http//http//http//
,
http//, http//, http//, http//http//,
 
http//, http//
, http// http// http//
...

 
Számláló
Indulás: 2005-06-02
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Sorozataink portal's news

Folytatás again...

2013.06.01. 18:06, Csillag

13. A SCANDAL volt az a sorozat, amit mindig vártam, csak az volt a baj, hogy sose annyit nyújtott mint amennyire számítottam, mindig egy kisebb csalódás volt, mert a promojukban azokat a részeket mutatták amik izgalmasak lesznek, csak sajnos azzal szinte ki is merültek. LEhet hogy ez azért volt mert túl nagy az elvárásom. De az évadzáró epizódra rendesen össze szedték maguka, ezzel megint elérték, hogy várjam a következő évadot.

14. A GREY'S ANATOMY az a tipikus sorozat, amitől megkaptam amit vártam, mindig lehetett tudni, hogy lesz valamilyen bonyodalom, és mindig rendesen ki is találtak egyet vagy korház ügyi vagy szerelmi vagy éppen a kettőt kombinálták. Menstük meg a korházat, de hogyan? jaj akkor álljunk össze. Jackson anyja segítsége miatt természetesen Jacksonnak kell lennie a főnöknek, de akkor Owennel mi lesz... és így tovább.. a lényeg, hogy mindig tudják tartani a szintet a problémákkal.

15. A nyáron az osztálytársaimmal megnéztzük a HANNIBAL filmeket, amikor megtudtam, hogy lesz majd egy sorozat is, akkor egy kicsit megilyedtem, hogy majd nem tudják megütni a film színvonalát, de szerencsére nem kellett volna annyira tartanom mert igazán remek sorozatot hoztak össze. A 7 vagy 8ik résztől pedig a színvonal még magasabbra ugrott mint amit eddig mutattak Azoknak természetesen nem ajánlanám akiknek gyenge gyomruk van mert mutatnak benne gusztustalanságokat de akiknek az agy, máj, szív megevésével nincs baja, annak mindenképpen ajánlom a sorozatot és filmet egyaránt, ha még kimaradt volna.

16. A GRIMM-et sajnos két részre szakították, volt egy nagyon nagy szünet a sorozat folytatása előtt, de megérte hiszen jobbnál jobb részekkel tértek vissza. Az évadzáró befejezése pedig fantasztikus volt. (Oh comen, you knew this was coming.) mondaton meg szétröhögtem magam:)

17. A REVENGE-ben a legjobban Aiden és Emily kapcsolata tetszett. Annyira összeillő pár, és hogy együtt van vele miközben Daniellel is, hogy menjen tovább a bosszú, hatalmas ötlet. Az is tetszett, hogy Jack szintén beszállt a piszkos játszmába, és hogy végre megtudta Emily igazi énjét nos ennek hála egy igazán érdkes évadot várhatunk.

Folytatás...

2013.06.01. 17:43, Csillag

7. A HART OF DIXIE-ben csak nem rég hoztam fel magamat. Sajnos a második évad közepén le voltam maradva, de sikerült bezárkóznom. Viszont így szerintem sokkal élvezetesebb volt megézni a sorozatot. Zoey és Wade kapcsolata annyira természetes volt, és olyan jó párost alkottak, de persze az is várható volt, hogy majd szakítanuk kell. Még is amióta ők összejöttek én nekik drukkolok és nekik is fogok a következőekben.

8. Van egy sorozat, amit én nagyon sajnálok, hogy kazáltak, mert nekem nagyon bejött, ez nem más mint  az EMILY OWENS M.D. Azért is tetszett a sorozat mert bele tudtam élni magamat, mármint egy icsit hasonlítok Emilyre, legalábbis a személyiségével hasonulni tudok. Megértem azokat is akiknek ez nem jött be mert ez az a sorozat amit vagy imádsz vagy utálsz.

9. A WHITE COLLAR-t azt hiszem tavaly nyáron kezdtem el nézni, és daráltam le az addigi részeket. Ezt az évadját viszont már részről részre izgultam végig, hogy sikerül-e Neal apjának az ártatlanságát bizonyítani. Ami miatt elkezdtem nézni az nem meglepó, hogy Matt Bomer. Olyan jó képű csávó, hogy bármilyen szerepet játszhat én megnézem.

10. Tegnap előtt láttam a PSYCH évadzáróját. Sajnos azt kell hogy mondjam, hogy ez az évad nem volt olyan erős mint az eddigiek. Természetesen ezeken a részeken is nevettem és izgultam, pl. amikor Shawn és Juliet szakított (azok jó részek voltak) de még sem volt meg az a tipikus Psych hangulat bennem.

11. A VAMPIRE DIARIES teljesített mint mindig.Ez az évad is izgalmakban, halálban, vér szívásban gazdag volt. Elena átváltozása még is egy kicsit számomra sok volt. Megint arról szólt, h h mentsük meg Elenát, magyarán a szokásos történet ment megint. Szerencséjükre, hogy behozták ezt az új szálat Az Originals sorozatot de valahogy még sem várom annyira, mert ez csak a VampD minőségéből fog ronani, bár remélem, hogy tévedek!

12. A következő egy újabb újonc, ami szintén egy kicsit elszállt a valóságtól, ez nem más mint a BEAUTY AND THE BEAST. Nekem bejött ez a sorozat, bár azt elismerem, hogy nagyon sokat szenvedtem míg eljutottam odáig, hogy tetszik. Ez az a sorozat amit szerintem nem jó darálni én szerencsére rendszeresen néztem ezért nekem nem állt fenn ez a veszély. Nagyon elhúzták, hogy mikor jöjjenek már össze Kath és Vincent és ez egy kicsit elvont a sorozat minőségétől

Folytatás következik pár percen belül:)

Betegen, összefoglaló...

2013.06.01. 17:19, Csillag

Amikor beteg vagyok mindig rájövök, hogy jaj valamit elfelejtettem. Még pedig a honlapomat. Ez annak is köszönhető, hogy ebben az évben érettségizek ezért egy kicsit nos inkább nagyon sokat kell tanulnom mostanában.
A betegség meg rávilágít, hogy jöjjek már fel ide és írjak egy két sorozatról, amit eddig elfelejtettem megtenni (nos most egy kicsit többet fogtok kapni)... Pedig mostanában jó néhány sorozat van ami megérdemelte volna, hogy felkerüljön ide.
Ebben az évben is rengeteg sorozatot néztem és köztük volt jó néhány kiemelkedő, ugyh foglaljuk is össze melyek voltak ezek és miért is olyan jók:

1. Az első helyre kell kerülnie az ARROW- nak. Ez az ideő újonc annyira megtetszett nekem. Voltak benne zökkzenők, hiszen aki látta a sorozatot tudja, hogy a történet két síkon halad. A való életben és a szigetre visszatérő flashback-ekben. Nekem ezek egy kicsit zavaróak, jobban mondva unalmasak voltak, de még így se tudta elkedvteleníteni a sorozattól.

2. A HOW I MET YOUR MOTHER egy újabb igazán jó évadot hozott nekünk, de az évad meglepetése még is csak a végre megjelenő feleség volt. Ennyi éven át hallottuk a történeteket és bennem egy teljesen más kép alakult ki, mint amit végül kaptunk. A csaj szerintem nem illik annyira Tedhez. Persze ezt majd akkor jobban el lehet már majd dönteni, amikor egymás mellett lesznek, de öszíntén megvalva én egy Robin szerű nőt képzeltem volna főszereplőnkhöz.

3. 90210 hát végre ennek is eljött a vége, mármint eleinte emlékszem, hogy imádtam a sorozatot, de ez az évek során egy kicsit már monoton lett. Annyi klisét elhasználtak, annyi kapcsolatot összehoztak, hogy komolyan mondom mindenki mindenkivel összejött már a sorozatban legalább egy éjszakára. De még sem akartam feladni a sorozatot, hiszen ha már elkezdtem akkor fejezzem is be. És ez megtörtént, és meg is érte, hiszen egy szép lezárást kaptunk, természetesen happy endinget, meglepő módon. A lényeg hogy jó volt amíg tartott és szép emlékeket köthetünk hozzá.

4. A CASTLE évadzáró epizódja mindent vitt, már eleve imádtam, hogy együtt van Kate és Castle, olan jó páros. Beleéltem magam a titkolózásukba és az alakuló kapcsolatukba. Kíváncsian várom, hogy mit tartogatnak még nekünk az írók a következő évadra.

5. A BONESnál ugyanaz a helyzet mint a Castlenél. Hiszen amióta a főszereplők összejöttek azóta sokkal jobb a sorozat. Mindkettőnél lehetett tudni, hogy összefognak jönni csak az volt a kérdés hogy mikor. De amióta együtt vannak azóta élvezhetőbb a sorozat. Itt a föszereplők gyerekvállalásával csak dobtak a dolgon. Annyira csalódott voltam az évadzáróban amikor végre megéljük, hogy Brennen kész a házasságra, de még is csak le kell fújniuk, hát itt is csak azt mondhatom, hogy sok bonyodalomra számíthatunk a következő évadban.

6. A THE CARRIES DIARIES az év egy másik újonca az Arrow mellett. Ez a Sex és New York Carriének a gyerekkorát mutatja be, hogy honnan indult a karrierje. Én magam nem vagyok Sex és New York rajongó de ezt a sorozatot azért elkezdtem nézni és nem csalódtam. Egy könnyed, vidám, szórakoztató sorozat, amit jó nézni.

Mindjárt folytatom a listámat.

Grey's Anatomy...

2012.11.17. 21:46, Csillag

Kilenvedik évad... ez sokat jelent hiszen rengeteg sorozat nem jut el idáig, De a Grey's anatomy-nak valahogy sikerült. Az előző évadban voltak unalmas részek, ezt sajnos be kell ismerni. Dehát új évad, új kezdet, új történet, újabb szerencsétlenségek, újabb szerelmek, újabb és újabb nos hát mindenből. Az igazság az az, hogy nekem nem tetszett ahogy elkezdték az új évadot, Én már az első részben tudni akartam mindent, hogy mi történt, hogy halhatott meg Mark, hogy jutottak ki... De sajnos ezekre várni kellett. És számomra nem teljesen jött át, hogy mi is történt valójában. De hát még mindennek meg lehet az ideje.
Örültem, hogy a tegnapi (9x06) részben végre visszatért Christina oda, ahol a helye van. Én mindig is szerettem a Christina - Owen párost és még mindig nagyon drukkolok nekik. Remélem a végére összejönnek(:
Remélem mindenki ennek drukkol!

Once Upon a Time

2012.11.17. 21:36, Csillag

Végre új lendületet vett a Once Upon a Time sorozat. Az első évad második felét már annyira nehézkésen daráltam le nyáron, de most végre vissza állt az izgalmas, értékelhető részekre. Remélem ez nem csak annak köszönhető, hogy az első részeket meg akarták húzni és innentől megint lankadni kezd az izgalom, a pörgés.
Az, hogy Emma és Snow visszakerültek az elveszettnek hitt otthonukba egy ideig izgalmas, de remélem nem tart még sokáig mert lassan kezdenek minden szálat kimeríteni, ebből a szituációból.
Na dehát reméljük a legjobbakat!

 

Sorozataink portal  -  by Csillag  -  Sorozataink portal


Érdekelnek a zenei újdonságok? Kattints! ⏵ Popusz: Zenei blog. Kritikák, listák, ajánlók és még több.    *****    Halihó! Néhány újdonság a G-Portál Histórián! Toljuk meg az év végét, kovácsoljunk közösséget ismét! Csatlakozol? :)    *****    Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok    *****    Egy Blog az Én világom. :) Gyere és nézz be ha érdekel, az Online Játékok leírása, csináld magad dolgok, stb...    *****    Ön internet szolgáltató? Nem talál céget aki javítaná az elromlott hálózati, mikrohullámó eszközeit? Katt ide!    *****    Se kép, se hang? Hozza el, megjavítjuk! LCD TV, Inverteres hegesztõ, Mosó- Mosogatógép, és sok más. Garanciával!    *****    Elromlott? Mi megjavítjuk! Ipari és háztartási elektronika javítás! Garanciával. Elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Rendeld meg:Születési,elõrejelzési,párkapcsolati,fogamzási,hold horoszkóp,biotérkép.Ingyen konzultáció mindenrõl!Várlak!    *****    Keresek jó humorú szerkesztõ társat készülõ ZENÉS KABARÉ MÛSOROMHOZ    *****    Rendelj születési horoszkópot és ajándék 3 éves elõrejelzés,valamint ingyenes konzultáció az ajándékod. Várlak kattints!    *****    Iván és Sára kattttttt!!!!!!!!!!    *****    Erotika az állatövi jegyekben    *****    A szerelem karmája a horoszkópban    *****    Születési horoszkóp,ajándék 3 évi elõrejelzéssel,ingyenes konzultációs lehetõség, telefonon,messengeren,skypeon! Várlak!    *****    Kihagyhatatlan asztrológiai megrendelések, olvasmányok, szoftverek, ezoterikus témák sokasága vár az oldalamon. Várlak!!    *****    Vanessa Hudgens - Magyarország egyetlen mûködõ az egykori Szerelmes hang jegyek sztárjával foglalkozó oldala!    *****    A végtelen szeretet az egyetlen igazság, minden más illúzió.    *****    Ha sok mindent tudni szeretnél és válaszokra vársz látogass el oldalamra!    *****    SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS