minden ami a sorozatokkal kapcsolatos

SITE INFO:
szerky: Csillag
email:
@
nyitás: 2005.06.02.
layout:
www.

NAVIGATION:
site
chat
news
gallery
fast links

EXTRA:
vámpírok

SOROZATOK:
psych
supernatural
moonlight
fringe
lost
ncis
buffy the vampire slayer
angel
ghost wishperer
lie to me
chuck
90210
samantha who?
gossip girl
alias
24
veronica mars
heroes
sue thomas fbi
friends
bones
prison break
one tree hill
house md
charmed
grey's anatomy
gilmore girls
7th heaven
what about brian?
floricienta

ELITE CSERÉK:
MÁSIK OLDALAM:

LINK ME:
¤ more

 

 TOP AFFI CSERÉK:
http//,http//,http//http//http//,
http//http//http//http//, http//,
http//http//http//http//http//,
http//
http//http//, http//http//,
http//http//http//http//, http//,
http//http//http//http//http//,
http//http//http//http//http//,
http//http//http//http//http//
,
http//, http//, http//, http//http//,
 
http//, http//
, http// http// http//
...

 
Számláló
Indulás: 2005-06-02
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

ALIAS:
   

 

BEVEZETÉS:
Az Alias egy tévésorozat, ami a krimi, az akció és a drámai elemeket keveri. Először az USA-ban sugározták 2001. szeptember 30-án az ABC csatornán, Magyarországon az első két évadot az RTL Klub sugározta. A sorozat alapötlete J. J. Abramstől (Lost) származik.
A főszereplő Jennifer Garner Sydney Bristow szerepét alakítja, egy CIA ügynököt, akit gyakran egy színes, új álruhában láthatunk, amint titkos bevetésen van a világ számos pontján.A történet fő vonalát Milo Rambaldi találmányainak és műalkotásainak keresése és visszaszerzése adta. Rambaldi egy kitalált személy a reneszánsz korból, úgy tekintettek rá, mint akiben a feltaláló Leonardo Da Vinci találkozik a próféta Nostradamusszal. Ez a cselekményszál és számos, a sorozatban használt technológia teszi az Aliast egyben sci-fivé is

SZEREPLŐK:
Sydney Bristow - Jennifer Garner
Jack Bristow - Victor Garber
Michael Vaughn - Michael Vartan
Arvin Sloane - Ron Rifkin
Marcus Dixon - Carl Lumbly
Marshall Flinkman - Kevin Waisman
Eric Weis - Greg Grunberg
Will Tippin - Bradley Cooper
Francie Calfo/Allison Doren - Merrin Dungey

ÜGYNÖKÖK:
Sydney Bristow:
Név: Bristow, Sydney
Azonosító: USS-CI-2300844
Fedőnév: Szabadúszó, Hegymászó, Phoenix
Magasság: 172 cm
Súly: 54 kg
Született: 1975, Los Angeles
Családi állapot: hajadon, vőlegényét megölték 2001-ben.
Speciális képesítés: 12 nyelven beszél, álcázás, számítástechnika, fényképmemória.

Jack Bristow:
Név: Bristow, Jack
Azonosító: USS-CI-2300682
Fedőnév: Raptor
Magasság: 188 cm
Súly: 88 kg
Született: 1950, London, Ontario, Kanada
Családi állapot: nős, bár az elmúlt 20 évben úgy tudta, özvegy
Speciális képesítés: fizika, játékelmélet, informatika, nyelvészet, kódfejtés

Michael Vaughn:
Név: Vaughn, Michael
Azonosító: USS-CI-2300708
Fedőnév: Kiscserkész, Shotgun (Vadászpuska, Géppuska)
Magasság: 183 cm
Súly: 82 kg
Született: 1968, Fleury, Normandia, Franciaorszá
Családi állapot: nős
Speciális képesítés: számos nyelven beszél, köztük olaszul, franciául, spanyolul.

TÖRTÉNET:

1.ÉVAD
Az 1. évad kezdete előtt 7 évvel Sydney Bristow egyetemi hallgató volt, amikor felkeresték és munkát ajánlottak neki a CIA egy titkos részlegénél, az SD-6-nál. Elfogadta az ajánlatot, és hamarosan ügynökké képezték ki. A bevezető részben elárulja vőlegényének, Dannynek, hogy ő valójában egy kém. Amiatt, hogy egy kívülállónak felfedte az SD-6 létezését, az SD-6 vezetője meggyilkoltatta Dannyt.
Ezután Sydney apja, Jack Bristow (szintén SD-6 ügynök) elárulta neki, hogy az SD-6 nem a CIA, hanem a Tizenkettek Szövetségének része. Egy olyan szervezetnek, amely az Egyesült Államok ellensége. Sydney ekkor felajánlotta szolgálatait az igazi CIA-nek, és kettős ügynökként működött tovább. Megkezdte hosszú és fáradságos munkáját, hogy belülről bomlassza fel az SD-6-ot. Hamar rájön, hogy az apja is a CIA kettős ügynöke.

2.ÉVAD
A második évad Sydney anyjának, Irina Derevkónak a bemutatásával kezdődik. Irina fontos része lesz a sorozatnak. A 2. évad közepétől számos fordulat következik be, kezdve azzal, hogy Sydney sikeresen megsemmisíti az SD-6-ot (miután értékes információkat szereztek meg egy repülőn lévő SD-6 szerverről), és hivatalos CIA ügynökké válik. Azonban továbbra is keresik az SD-6 volt vezetőjét, Arvin Sloane-t és társát, Julian Sarkot, valamint a Rambaldi alkotásokat. Marcus Dixon és Marshall Flinkman megtudja az igazat az SD-6-ról, és ezek után szintén csatlakoznak a CIA-hoz.
Az évad második felében kiderül, hogy Sydney legjobb barátnőjét, Francie Calfót megölték, és helyére Allison Dorent állították. Allisont átalakították, hogy pontosan úgy nézzen ki, mint Francie. A feladata az volt, hogy kémkedjen Sydney és Will után. Az évad végén Sydney felfedezi Francie valódi személyét, majd egy vad küzdelem után Hongkongban tér magához. Vaughntól megtudja, hogy már csaknem két éve nem tudnak róla semmit, és azt hitték, hogy meghalt. Valamint, hogy szerelme, Vaughn megházasodott.

3.ÉVAD
A 3. évad a 2. évad befejezése után 2 évvel játszódik, mialatt Sydneyt keresték és feltételezték, hogy meghalt, egy erősen megégett holttest DNS-elemzése győzte meg a családját és a barátait a haláláról.
Az igazság az, hogy Sydneyt egy terrorista szervezet a Társaság rabolta el. Megpróbáltak rajta agymosást végezni, hogy azt higgye, hogy ő egy bérgyilkos, Julia Thorne. Végül is Sydney szándékosan töröltette erre a két évre vonatkozó emlékeit azzal a szándékkal, hogy elfelejtsen néhány tettet, amit Juliaként hajtott végre, és hogy biztosítsa, hogy egy Rambaldi-alkotás soha ne kerüljön elő.
Amint Sydney visszatér, az eltűnése után kezd nyomozni, mialatt csatlakozik a CIA-hoz. Szembesül a ténnyel, hogy Arvin Sloane bűnbocsánatot kapott, és a világ humanitáriusként ismeri. Michael Vaughn feleségül vett egy NSC ügynököt, Lauren Reedet. Reedről kiderül, hogy a Társaság tagja, és Julian Sark szeretője.

4.ÉVAD
A 4. évad ott kezdődik, ahol a 3. véget ért. Sydney felfedez egy megdöbbentő, titkos dokumentumot: "S.A.B. 47 Project". A dokumentum értelmében Jack Bristow engedélyt kapott, hogy megölje Sydney anyját, aki egy titokzatos megállapodást kötött Sydney életére.
Sydney csatlakozik a CIA egy titkos működésű osztályához, ami az SD-6-hoz hasonlóan nem hivatalos szerv, vezetője pedig Arvin Sloane. Az új részleg neve APO: Authorized Personnel Only(durva fordításban: Belépés Csak Engedéllyel). Az APO tagjai (Slone által kiválasztva): Jack, Vaughn, Sydney korábbi társa Marcus Dixon, a számítógépes és technikai zseni, Marshall Flinkman, és Vaughn legjobb barátja Eric Weiss . Sloane lánya és Sydney féltestvére, Nadia Santos szintén csatlakozik az APO-hoz.
Az évad alatt egy Arvin Sloane imposztor, viccesen Arvin klónnak nevezve, megszerzi a technológiát, amivel végrehajthatja a Rambaldi által megjósolt apokalipszist. Az Omnifamot használva, az igazi Sloane megfertőzte a világ ivóvízkészletét olyan anyagokkal, amelyek béke és nyugalom érzetet okoznak. Jóllehet ezek az érzések az ellenkezőjére változtathatók a Mueller-készülékkel. A harmadik Derevko nővér, Elena épített egy óriási Mueller-készüléket Oroszországban, Sovogdában, ami a lakosokat őrültté változtatta. Sydney, Jack, Irina, Nadia és Vaughn ejtőernyővel a helyszínre ugranak, elpusztítják a készüléket, és megölik Elenát. De Nadia megfertőződik Sovogda ivóvizével, és őrültté válik. Sydneyre támad, ezért Sloane kénytelen lelőni a saját lányát. Nadiát később mesterségesen kómában tartják, amíg a gyógymódot keresik.Az évad Sydney és Vaughn eljegyzésével ér véget. Egy Santa Barbara-i úton Vaughn elárul egy megdöbbentő titkot: a neve valójában nem Michael Vaughn; a legelső találkozásuk nem volt véletlen; és hogy a hűsége nem teljes a CIA-hoz. Mielőtt elárult volna több információt, az autójukba ütközik egy másik autó, és az évad véget ér.

 

Sorozataink portal  -  by Csillag  -  Sorozataink portal


Érdekelnek a zenei újdonságok? Kattints! ⏵ Popusz: Zenei blog. Kritikák, listák, ajánlók és még több.    *****    Halihó! Néhány újdonság a G-Portál Histórián! Toljuk meg az év végét, kovácsoljunk közösséget ismét! Csatlakozol? :)    *****    Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok    *****    Egy Blog az Én világom. :) Gyere és nézz be ha érdekel, az Online Játékok leírása, csináld magad dolgok, stb...    *****    Ön internet szolgáltató? Nem talál céget aki javítaná az elromlott hálózati, mikrohullámó eszközeit? Katt ide!    *****    Se kép, se hang? Hozza el, megjavítjuk! LCD TV, Inverteres hegesztõ, Mosó- Mosogatógép, és sok más. Garanciával!    *****    Elromlott? Mi megjavítjuk! Ipari és háztartási elektronika javítás! Garanciával. Elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Rendeld meg:Születési,elõrejelzési,párkapcsolati,fogamzási,hold horoszkóp,biotérkép.Ingyen konzultáció mindenrõl!Várlak!    *****    Keresek jó humorú szerkesztõ társat készülõ ZENÉS KABARÉ MÛSOROMHOZ    *****    Rendelj születési horoszkópot és ajándék 3 éves elõrejelzés,valamint ingyenes konzultáció az ajándékod. Várlak kattints!    *****    Iván és Sára kattttttt!!!!!!!!!!    *****    Erotika az állatövi jegyekben    *****    A szerelem karmája a horoszkópban    *****    Születési horoszkóp,ajándék 3 évi elõrejelzéssel,ingyenes konzultációs lehetõség, telefonon,messengeren,skypeon! Várlak!    *****    Kihagyhatatlan asztrológiai megrendelések, olvasmányok, szoftverek, ezoterikus témák sokasága vár az oldalamon. Várlak!!    *****    Vanessa Hudgens - Magyarország egyetlen mûködõ az egykori Szerelmes hang jegyek sztárjával foglalkozó oldala!    *****    A végtelen szeretet az egyetlen igazság, minden más illúzió.    *****    Ha sok mindent tudni szeretnél és válaszokra vársz látogass el oldalamra!    *****    SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS